dissabte, 31 d’octubre del 2015

FETGE DE XAI AMB CEBA


Per a quatre persones ens caldrà 600 grams de fetge, quatre cebes grosses, quatre grans d'all, brou de carn, vi blanc sec, oli, sal i pebre.

Comencem filetejant el fetge i el salpebrem. Tallem la ceba a juliana i trinxem els alls.

En una paella amb una bon cullerada d'oli saltem el fetge i el reservem. A la mateixa paella sofregim la ceba fins que hagi enrossit, moment en que hi incorporem els alls. Si hi hagués un excés d'oli el colem.

Afegim a la paella una copa de vi i el deixem reduir. En aquest punt tornem el fetge a la paella i ho just cobrim amb el brou. Corregim si cal de sal i ho deixem coure tot plegat fins que gairebé hagi evaporat tot el líquid.

4 comentaris:

  1. mmm! M'encanta! és un dels meus plats preferits! I és d'origen venecià, que encara ho fa més temptador!

    ResponElimina
  2. Aix... amb el fetge no puc...Bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cadascú tenim el nostre ingredient maleït, oi?
      Una abraçada.

      Elimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.